Favoriter Mars

 Favoriter under denna månad
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Då var det dags igen att plocka fram mina favoriter från mars månad, vilket blev dessa sex bilder ni ser här ovan. jag kan inte säga hur glad jag är att dagarna både blivit varmare och betydligt ljusare,någonting som även påverkar mina bilder positivt. För hemligheten bakom bra bilder är enligt mig ljus,ljus och ljus!
 
Nu tänker jag försöka ta ikapp lite sömn eftersom jag sov rent uselt inatt, så godnatt på er:)

Monday morning

(Tidsinställt inlägg, befinner mig i skolan)
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8
Vädret var verkligen underbart i helgen, supervarmt och perfekt fotoväder tack vare solljuset. Här är några flera bilder jag tog innan min löpartur i fredags(↑) Jag valde däremot att publicera detta tidsinställda inlägg  idag då jag oftast inte har så mycket tid över i veckorna/drabbas av bloggtorka (jag behöver priotitera mina läxor, fiolen och en och en annan löparrunda ute) så allmänt trevlig måndag och låt oss hoppas att denna värmebölja håller i sig ett bra tag!:)

Tre soliga bilder

Några närbilder på blommor och mina supercoola solbrillor
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Idag slutade jag lite innan två, gjorde en helt klart godkänd synundersökning så nu kan jag snart börja övningsköra(!), åt glass och njöt i solen för en stund, tog en runda med kameran och senare årets första springtur ute. 

Latest

Bilder från mina senaste dagar  
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Försök att föreviga dagens sista strålar i våran trädgård, rekord på löparbandet (5km!) och mitt sista träningspass på gymet, nationellt prov i engelska, stressig morgon= missade buss, ett grymt stort fotoabstinens dom resulterat i x-antal redigerade bilder som jag inte har någon aning vad jag ska göra med...
(Vårat internet har krånglat men fungerar nu men det är därför det ekat tomt här senaste dagarna) 
 
 

22 Mars

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Efter mitt besök hos frisören igår har mitt hår varit spikplatt. Vilket är ganska ovanligt då jag egentligen försöker undvika att platta eftersom det inte fungerar bra då håret blir lockar sig ändå och ser bara super konstigt ut, så njuter så länge det vara(till nästa dusch vill säga). Igår kväll spenderade jag till största del hemma hos en kompis som nyligen fyllt år ihop med några helt underbara personer så vi hade garanterat en toppenkväll ihop!:)
Åter till seriekollandet och ha en fortsatt bra helg!

White and light blue- keep it simple

T-shirt/solglassögon/skjorta- Ginatricot
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Jag har varit på jakt efter den perfekta blå skjortan hur länge som helst så igår när hela familjen var iväg till Västerås så hittade jag äntligen den perfekta. Färgen och tyget är underbart så jag får känslan av att den kommer bli mycket väl använd. Jag dessutom i behov av en vit-tshirt och en ny vår jacka så dessa kunde jag strycka från listan. Och de blåa solglassögonen tyckte jag var coola tack vare de blåa färgen.
Så nu väntar jag bara på att det vackra varma vädret ska komma fram igen.
Så hur har eran helg varit?:)
 

Snödroppar

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
 Här är några bilder jag tog i förra veckan, ursäktar min frånvaro här men har blivit så himla seg på kvällarna att jag gått och lagt mig utan att ens orka starta datorn. Men ikväll tog hela familjen en sväng till gymmet så nu är jag superpigg istället,ser fram emot imorgon för då är det fredag och sen väntar en toppenhelg!:)

officiellt vår

Jacka,skjorta- Ginatricot Jeans-HM Skor-Converse Klocka-Urochpenn
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Då har äntligen våren kommit, inte en dag för tidigt enligt mig. Idag tog jag därför fram min militärjacka igen och hade för första gången på länge ett par ljusa jeans på mig, som jag har längtat efter dessa.
För övrigt har jag sjungit i kyrkan en sväng på förmiddagen, rastat kameran i skogen(bilder kommer upp framöver) och suttit ute och njutit av solen. Mitt humör är hundra gånger bättre och blir hundra gåner gladare då det är sol ute!:)

Something pink and perfect

Nya springskor- Nike
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
När pappa även hade med sig dessa hem från sin resa blev jag väldigt förvånad men samtidigt jätteglad. Jag hade nästan slitit ut min gamla helt och hade börjat fundera på att köpa ett par nya. Så nu när jag äntligen är så ska jag nog inviga dessa någon dag i helgen. Har bara promenerat i dem och de är hur lätta och sköna som helst, kommer fullständigt flyga fram, och den lysande färgen är bara ett plus!:)

Kort torsdag

Mitt vackra mellanmål idag
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Slutade redan efter två idag vilket är väldigt onormalt på en torsdag då jag egntligen får gå efter tre p.g.a att jag ska hinna till min buss. Anledningen till detta är att jag fick gå tidigare till bussen efter våran mattelektion som låg efter lunchen. Så har bara hunnit ha två lektioner idag, matten plus en genomgång och förberedande information för det nationella provet i engelska. Och jag klagar verkligen inte:)

Victoria's secret

Victoria's secret Midnight Dare bodylotion & bodymist/ Mango Temptation shower gel
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Pappa som varit på jobbresa till Hong Kong under veckan och kom äntligen hem idag. Och eftersom han är världens bästa pappa så hittade dessa saker till mig på flygplatsen. Jag tycker alla luktar sjukt gott(det lilla jag kan känna på grund av min dumma förkylning som inte verka vilja ge sig efter en vecka snart) och ser fram emot att testa dem:)

Favoriter Jan-feb

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G  
Så dessa bilder är de som jag tagit under januari och februari som jag är mest nöjd med, några har jag visat här tidigare men resten har legat och skräppat i mitt datorbiblotek fram tills nu. Jag hade egentligen velat göra ett separat inlägg för januari/februari men eftersom jag inte kom på denna idé fören några dagar sedan fick det bli ett kombinerat inlägg. Och jag blev ganska nöjd med det här kollaget så funderar på att göra liknande bildsummeringar för varje månad då jag precis som här plockar ut min favoriter.
 
Vad tycker ni, skulle ni vilja se flera liknande inlägg framöver?:)

RSS 2.0