Min förmiddag i tre bilder

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G 
Fotograferande av mat, en sväng till gymmet och en väldigt snabb middag som jag borde äta just nu för jag ska nämnligen iväg till Stockholm med Emma och Moa och kolla på James Arthur!
Fick min biljett för några veckor sedan men hade helt glömt bort den, men ser verkligen fram emot detta och lär väl komma hem någon gång inatt. 

Ny bloggdesign

Observera att bakgrunden inte ska vara sådär grå högst upp utan är på grund av telefonen
Efter en välig massa tid är jag äntligen nöjd så nu går min design i ljusblått och grått med lite inslag av svartvitt.
 
Flera nya ändringar är: 
•Arkivet har fått sig en större rensning och innehåller från och med nu inga inlägg som är tidigare skrivna än 2014 på grund av fel storlek på bilder och inläggen skulle därför krånglat med den nya designen, men nytt år och ny start antar jag!
 
•Kategorier har taigts bort då jag knappt publicerade någonting i dem men jag har även lagt till två nya.
Före&Efter- Fick en fråga för länge sedan hur jag redigerar mina bilder så istället för att skriva ett suuper långt inlägg om detta så kommer jag skriva inlägg om detta som kommer att hamna här under.
Utrustning- Här hittar ni information om min kamera/ objektiv och andra tillbehör jag använder, har dock inte speciellt mycket men ser fram emot att utöka den i framtiden! 
 
•Sist men inte minst jag har äntligen en profilbild eller vad man nu ska kalla detta, den får vara duglig tills en bättre tas vilket kan dröja ett tag för jag är inget fan av att agera modell framför kamera som ni säkert vet...
Det var allt för mig för tillfället!:)

Semlor

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Gymnasiebesök,fiollektion,fika på stan,gymnasieval,fotopromenad i skogen,födelsedagsfirande, middag borta,sovmornar och en massa film och seriekollande, där har ni hur min vecka varit ungefär. Och jag är absolut inte den som klagar över att vara ledig hela  nästa vecka heller.
 
Eftersom jag tycker att vintern borde vara slut nu fick jag lite nya idéer till en bloggdesign så att den blir lite mera vårig, ska försöka jobba på den i veckan, och ni kan se lite små förändringar redan så vänta och se helt enkelt!

Min kamerautrustning

 
 
 
 
Bilder: Google
 
Kamera
Nikon D7100 kamerahus
 
Objektiv
Nikkor 35mm F/1.8G
Nikkor 18-105mm F/3.5
 
Filter
UV-filter
 
Övrigt
Minneskort 8GB
Motljusskydd 
Kameraväska
Stativ
 
Detta är en kort sammanfattning av min kamerautrustning den är inte speciellt stor men den duger bra till mig.
Dock är inte 18-105mm objektivet mitt egentligen utan är mamma och pappas och hör till deras Nikon D3200 men har fått låna det ibland av de så kände för att ta med det ändå. Mitt nästa köp kommer nog bli en fjärutlösare för det är någonting jag behöver och skulle vara grymt att ha så jag kan försöka ta självporträtt och andra saker utan att behöva stå och trycka på kameraknappen, känner mig aningen begränsad just nu.
 
Ska iväg på gymnasiebesök på Wendelahebbegymnasiet i Södertälje imorgon, hoppas att skolan är bra så att det kan bli mitt andra val kanske? Har inte varit på skolan tidigare som jag hade med Grillska så har ingen aning om hur den är men det lilla jag har hört vekar bra, så det återstår att se!:)
 
 
 
 

Just nu

NIkon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Skön säng+mysig belysning+musik+datorn=perfekt avslutning på dagen.
Och ungefär så här har mitt rum börjat att se ut på kvällarna då jag vanligtvis kollar på filmer,surfar runt bland bloggar eller redigerar bilder,älskar att vara ledig från skolan!:)
 

Silhouettes

Jag måste vara den mest ofotogeniska person man kan hitta och känner mig extremt obekväm framför en kamera, men bakom är det en helt annan sak.
Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Idag har jag varit och besökt Grillska gymnasiet i E-tuna och fick helt klart ett positivt intryck av skolan,och det trots att jag kände mig aningen obekväm eftersom jag inte kände någon, men lärarna och undervisningen verkar toppen, undrar om Wendelehebbe kan slå det här? 
Men är supertrött nu när stressen släpper, jag klev upp kvart i sex imorse och jag ligger tydligen efter några timmars sömn sen förra skolveckan som jag inte tagit igen än, så imorgon... ska jag ha SOVMORGON!:)

Pasta ala Andersson

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Efterom vi har en pastamaskin stående här hemma så testade vi att göra egen pasta till kvällsmat och reslutatet blev väldigt bra. Så resultatet blev en form av ravioli fyllda med spenat och tagliatelli med tomat och serdeller.
Jag har inte gjort mycket idag förutom att ta en sväng till gymmet med mamma och pappa och hjälpt till med att göra pastan, man hinner inte så mycket om man nu sover till klockan 12 på förmiddagen, men skönt var det! Åter till Melodifestivalen och citronpajen vi gjorde till efterrätt.:)

Blue and Dark

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Om jag skulle vara tvungen att välja en favorit tid på dygnet dessa grå dagar skulle jag nog välja runt klockan 3 eller halv 4. Då är himlen på väg att mörkna och antar en blå ton vilket gör ljuset perfekt för att fotografera vatten droppar på fönsterrutor då de framträder bättre, eller varför inte ge rummet ett intressantare intryck då det enda ljuskällan är från just fönstret?:)

Kvällstankar

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Välkommen till veckan från helvetet,exakt så känns det just nu, jag hatar sådan hära veckor när det känns som om jag håller på att drukna i läxor och saker som jag vill göra klart så att de kan lämnas in så jag slipper ha dem kvar att göra senare, men jag borde väl försöka vända denna kväll och vecka till någonting bra men det är lite svårt när min motivation inte är på topp. 
Och nu över till mina åtstående läxor, trevlig tisdag på er!:)

Colorless

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G

RSS 2.0