Golden girl

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Dessa underbara solnedgångar, önskar att jag uttnyttjat dem för olika porträtt eller mera landskapsbilder tidigare då dagarna blir allt kortare och nätterna allt längre. Samtidigt är jag en väldans nybörjare på att fota just i den "gyllene timmen" som kan säger inom fotograferingen och det är lite trixigt med att få till ljuset eftersom det rör sig så pass snabbt men tänker helt klart fortsätta testa mig fram.
Så mitt favoritmotiv just nu, solnedgångsportätt så klart!

X antal timmar senare

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Det som hållit mig smått upptagen de senaste dagarna är faktikst mitt rum (eller snarare renoveringen av mitt rum) då jag spaklat/slippat för att dag äntligen kunna börja måla om väggarna. Så efter renoveringen hoppas jag att mitt nyta rum kommer att kännas lite mera som "det här är Ebba" och inte lika opersonligt som mitt förra även om jag älskat mina gamla rosa väggar och den blommiga fondväggen. 
Nej nytt och frächt och lite mera mig det är det enda jag tänker avslöja för tillfället:)
 
Det ser ut som om jag kommer att tillbringa ganska många timmar med detta men inte mig emot alls!

Smells like roses to me

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G

Favoriter Juni

Nikon D7100+AF-S DX Nikkor 35mm F/1.8G
Jag har nyligen upptäckt två saker angående dessa inlägg jag skriver i varje månadsslut.
Det första är att jag inte skojar om jag säger att jag kan sitta i flera timmar och ändra bildernas placering tills jag tycker att "det ser bra ut" så nu har det blivit en vana helt enkelt,en jobbig sådan. Och det andra är att när jag ska välja ut vilka bilder jag vill använda så får jag nästan panik i början eftersom ingen känns lyckad alls men på något konstigt vis så återupptäcker jag bilderna på nytt och då känner jag mig istället hur stolt som helst över dem.
Lite sent tyvärr men vad brukar man säga bättre sent än aldrig?

RSS 2.0